who logo 


Ohw? er et nyt brand Vernon netop har fået fingrene i. Ohw? er et engelsk mærke, designet i England i samarbejde med nogen af verdens førende skodesignere. De materialer der bruges er af højeste kvalitet, lige fra premium ruskind og nubuck til fuldkorns læder. Alle Ohw? sko leveres med læder snørebånd, foringer og sokker. Ohw? har i modsætning til andre skoproducenter deres helt egen fabrik i Kina. Der er ingen mellemled, da Ohw? ønsker total kontrol med deres brand og dets kvalitet.

Hos Ohw? er der selvfølgelig fokus på moden i designet, men Ohw? har samtidig et stort fokus på skoens pasform og komfort. Sålen er derfor en kombination af gummi og Phylon som normalt  kun findes i løbesko. Det betyder at du aldrig bliver træt af at gå i dine Ohw?

Ohw? har netop været repræsenteret på messen PITTI UOMO 88 i Firenze hvor interessen for brandet var enorm. Ohw? stod side om side med brands som Barbour, New Balance, Gola og Fred Perry. Tilbagemeldingerne var ekstremt positive og gik især på Ohw?'s evne til at kombinere en Brogue-sko og en sneaker. Flere bloggere udtalte at Ohw? var noget af det bedste messen havde at byde på og at der endelig var et nytænkende og inspirerende brand at se på.

www.ohwshoes.com

Adeel Ahmad
Area Sales Manager 
Mob: +45 3112 8266
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

 


 
 
 


Vernon Sport ApS  |  Klubiensvej 5, 1.  |  2150 Nordhavn  |  Tel: +45 3916 1740  |  CVR: 17016342  |  Mail:  mail@vernon.dk