Colmar
Vi kan med stor glæde endelig løfte sløret for, at Vernon Sport nu kan tilføje det legendariske og stærke brand COLMAR til sin brand portefølje. Vi har netop fået agenturet på COLMAR Originals i Danmark fra SS17. COLMAR er et kæmpe brand verden over og vi ser selvfølgelig meget frem til at påbegynde arbejdet. At have et så stærkt brand i sin portefølje er sjovt og spændende. Vi er vant til at distribuere stærke brands, men COLMAR er nu alligevel en helt særlig størrelse. Brandets popularitet har for alvor taget fart de sidste 5 år og ser ikke ud til at stilne af. Vi glæder os til at vise jer den nye kollektion og kan kun forestille os, at interessen vil være stor. COLMAR har med sin stærke genkendelses værdi, høje kvalitet, samt lange og stolte historie, incitament for at blive rigtig stort i Danmark. Hele Europa er forlængst hoppet på COLMAR trenden, nu er det vores job, at gøre Danmark til en del af dette.

COLMAR er en italiensk tøjproducent, som gennem halvfems år har udviklet overtøj til mænd, kvinder og børn. De startede ud som designere og producenter af beklædning til sportsudøvere, der havde brug for varmt og komfortabelt overtøj som samtidig sikrede dem fuld bevægelsesfrihed. I årenes løb har COLMAR udviklet sig til at designe overtøj til det urbane marked, hvor det handler mere om stil, end om gode sports præstationer. Det har resulteret i en helt speciel kombination, der har gjort dem populære blandt aktive og stilbevidste kunder verden over.

Når du køber en dunjakke eller en vest fra Colmar, vil du opleve fordelene ved et design, der har bevaret det bedste fra de originale sport designs, og udviklet dem til en pasform og et look, der gør sig godt i gadebilledet. Med andre ord giver COLMAR Originals dig det bedste fra to verdener - sports verdenen og mode verdenen.

www.colmar.it

Christian Nyggard
Brand Manager Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mob: +45 4090 4016
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sara Munkholm Lassen
Area Sales Manager - Sjælland  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mob: +45 3112 8266
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Troels Theilmann
Area Sales Manager - Jylland & Fyn Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mob: +45 2612 4311
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

 
 


Vernon Sport ApS  |  Klubiensvej 5, 1.  |  2150 Nordhavn  |  Tel: +45 3916 1740  |  CVR: 17016342  |  Mail:  mail@vernon.dk