Pajar


Hvis der er noget Canadierne kan, så er det at lave varmt vintertøj. Pajar har eksisteret siden 1963, og er i dag kendt som ”the Rolls Royce” af Canadisk overtøj pga. deres ”high fashion design” kombineret med ”state of the art” teknologi og godt håndværk. Pajar fokuserer på at lave funktionelt vintertøj, som passer til det Canadiske klima, og samtidig appellerer til den modebevidste kvinde og mand. Derfor har Pajar også fået en flyvende start i Danmark. De modebevidste skandinaviske kvinder og mænd er vilde med design og funktionalitet i ét.

Gennem årene er Pajar’s håndværk blevet anerkendt for uovertruffen og omhyggeligt håndlavede produkter af exceptionel kvalitet. Hvorfor vælge Pajar? På mange måder er vinterjakken garderobens mest toneangivende beklædningsstykker – de bæres dagligt i flere måneder om året. De skal være varme, behagelige, vandtætte, vindtætte, regnafvisende, åndbare og se knald godt ud. Men det kan være svært at få det hele. Og dog! Pajar vinterjakken består af 90 % dun. Kraven er fyldt med vaskebjørnskind, hætten er foret med kaninpels. Jakken har otte dunlommer for at give den mere volumen. Jakken holder ned til - 41 Celsius og er selvfølgelig vind og vandafvisende, åndbar og vaskbar på tredive grader. Jakken og støvlen fås både til mænd og kvinder.

DUN

Pajar er dybt engageret i bevarelsen af ​​vores globale miljø, samt menneskets humane behandling af dyr. Dunene inde i Pajars produkter er derfor overskydende restprodukter fra fødevareindustrien. Dunene er blevet vasket og steriliseret i overensstemmelse med internationale regler. Dunene er ikke blevet plukket fra levende dyr.
 
PELS
Den ægte pels ved kraven på Pajar jakken stammer fra den strengt regulerede Nord Amerikanske pelshandel. Dyrene brugt til at fremstille pelsen har ikke lidt overlast og er ej heller blevet udsat for brutal og umenneskelig behandling. Pelsen er ej heller ikke taget fra truede arter som Washington konventionen om international handel med truede dyrearter foreskriver det.

www.pajar.com

 
Christian Nyggard
Brand Manager Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mob: +45 4090 4016
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sara Munkholm Lassen
Area Sales Manager - Sjælland  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mob: +45 3112 8266
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Troels Theilmann
Area Sales Manager - Jylland & Fyn Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mob: +45 2612 4311
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

  
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
 


Vernon Sport ApS  |  Klubiensvej 5, 1.  |  2150 Nordhavn  |  Tel: +45 3916 1740  |  CVR: 17016342  |  Mail:  mail@vernon.dk