aigle
                                                                          

Mærket har i over 157 år designet gummistøvler med inspiration fra landskabet og med det formål at lade mennesket føle sig fri og i samhørighed med naturen. Aigle er grundlagt i Frankrig i 1853 af Amerikaneren Hiram Hutchinson. AIGLE ( 'Eagle' på engelsk og udtales 'Eh-gleu') står i dag for kompromisløs kvalitet kombineret med et enestående design og håndværk. Størstedelen af Aigle`s gummistøvler, bliver stadig håndlavet i Frankrig og med det bedste naturgummi. Aigles rødder trænger langt ned i jorden og dybt ned i havet. Firmaet har udviklet sin helt eget specifikke knowhow for hvordan man beskytter mennesket bedst i naturen. Denne knowhow stammer fra Aigles naturlige nysgerrighed om hvordan verdenen fungerer omkring os.

Aigle er dog meget mere end gummistøvler. Brandet har en stor sko-kollektion med funktionelt fodtøj, høj komfort og et design der er velegnet til både skovbrynet og storbyen. Ydermere findes der også en full-concept apparel-kollektion, hvor funktonaliteten samt det klassiske udtryk giver et helstøbt produkt til både mænd og kvinder. Aigles kollektion er godt rustet til at klare sig gennem en hård vinter med ekstremt vejr. Aigles MTD waterproof system, gør produkterne er vandresistent samt åndbar. Der er fokuseret på et innovativt design, de rigtige materialer og korrekte produktionsteknikker. Det at vælge Aigle, er at tag et skridt nærmere naturen. Med Aigle oplever du en frihed i landskabet og opdager alle de følelser og glæder naturen har at byde på. Aigle gør deres ypperste for at beskytte miljøet gennem minimal miljømæssige belastning. Dette opnås både gennem firmaets adfærd, design og udvikling af produkter. Aigles mission er at finde frem til menneskets stærkeste fundamentale ønske og går langt udover teknisk ekspertise; Beskyttelse af mennesket i naturen. Aigles produkter gør at folk kan føle sig frie og i pagt med naturen.

 www.aigle.com

Christian Nyggard
Brand Manager
Mob: +45 4090 4016
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sara Munkholm Lassen
Area Sales Manager - Sjælland 
Mob: +45 3112 8266
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Troels Theilmann
Area Sales Manager - Jylland & Fyn
Mob: +45 2612 4311
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

 
 


Vernon Sport ApS  |  Klubiensvej 5, 1.  |  2150 Nordhavn  |  Tel: +45 3916 1740  |  CVR: 17016342  |  Mail:  mail@vernon.dk