Schott NYC Logo USA
Schott er et stykke amerikansk historie. Schott jakkens ikoniske stilart og form er synonym med amerikansk kultur, der repræsenterer USA i samme omfang som det amerikanske flag.
 
I 1913 da Ford T’s nye model begyndte at fylde gaderne i det travle New York City, besluttede de to brødre Irving Schott og Jack Schott, at gå efter den amerikanske drøm. De startede med at lave regnfrakker i en kælder på Lower East Side på Manhattan. Irving Schott’s kærlighed til læderjakken gjorde at han i 1928 designede og producerede den første læderjakker til motorcyklister. Jakken var holdbar, robust og kom til at hænge uløseligt sammen med Harley Davidson. Jakken var et symbol på eventyr, spænding, fare og fascinerede motorcyklister i hele USA. Da anden verdenskrig brød ud bestilte US Air Force jakkerne til at beskytter de amerikanske piloter i luften over Europa og Stillehavet. Jakken var robust, varm og var fyldt med læder og uld. Den samme Schott jakke blev produceret af Schott brødrene 60 år frem til de amerikanske piloter.
Schott jakken fik cult status i filmen ”The wild ones” med skuespilleren Marlon Brando.

Jakkerne blev sygelige populære og stigningen i popularitet gjorde, at mange jakker blev forbudt på de fleste skoler i USA, da de blev symboliseret med gangstere og andre lovløse. I 70'erne og 80'erne blev Schott en stor del af det underjordiske punk miljø i New York, hvor rockstjerner som The Ramones, Joan Jett og The Sex Pistols alle bar Schott jakker.

www.schottnyc.com


Waseem Ahmad
Brand Manager 
Mob: +45 2627 2222
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Adeel Ahmad
Area Sales Manager

Mob: +45 2292 4525
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
 


Vernon Sport ApS  |  Klubiensvej 5, 1.  |  2150 Nordhavn  |  Tel: +45 3916 1740  |  CVR: 17016342  |  Mail:  mail@vernon.dk