MB the original logo PNG


I år totusind blev MoonBooten tildelt prisen som et af det tyvendeårhundredes vigtigste designobjekter af Louvre Museet i Paris. Og som med de fleste ikoniske designs, er MoonBootens karakteristiske form blevet kopieret og imiteret tusindvis af gange af både store og små modehuse. Derfor vil man se replica af MoonBooten i masser af butikker, men dette er den originale, og den originale vil altid være den fortrukne.

MoonBootens opstandelse skete i det eksakte øjeblik, da amerikanerne landende på månens overflade i året 1969. Det var præsidenten for firmaet Tecnuia Group, Giancarlo Zanatta der tog ideen og gjorde den til virkelighed. Da Giancarlo Zanatta så astronauternes støvler blev han dybt fascineret. Både af teknikken og formen, men også af selve fodsporet støvlen efterlod i månestøvet. MoonBooten har siden introduktionen i halvfjerdserne haft en verdensomspændende succes med over 25 millioner solgte eksemplarer. MoonBooten er lavet i et let og farvestrålende materiale. Der er samtidig tænkt meget over funktionalitet og alsidighed. MoonBootens design kan siges at være helt unikt, da der ikke er forskel på højre og venstre fod, samt at et par MoonBoots passer på forskellige fod størrelser. Noget som ikke ses særligt tit. MoonBooten har oprindeligt mest været anvendt som en ”after-ski-støvle”. MoonBooten var faktisk den første moderne ”after-ski-støvler” der også passede til livsstilen inden i byerne. I dag er MoonBooten brugt som vinterstøvle til det moderigtige bymenneske der elsker design, funktionalitet og opmærksomhed. Alt samlet i et produkt. 

”Vi tror så meget på det her produkt! Tænk bare på retromoden fra 1970'erne med storblomstrede motiver, grafiske mønstre osv. 70’erne er på vej tilbage. Her har vi en af 70’ernes alterstørste trends, ” udtaler marktingsansvarlig hos Vernon Sport, Joachim Kay Stender.

www.moon-boot.com

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Christian Nyggard
Brand Manager Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mob: +45 4090 4016
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sara Munkholm Lassen
Area Sales Manager - Sjælland  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mob: +45 3112 8266
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Troels Theilmann
Area Sales Manager - Jylland & Fyn 
Mob: +45 2612 4311
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   
 


Vernon Sport ApS  |  Klubiensvej 5, 1.  |  2150 Nordhavn  |  Tel: +45 3916 1740  |  CVR: 17016342  |  Mail:  mail@vernon.dk